Редактор: e-mail: Снимка: БулфотоИсканията, заради които в България бият, получиха подкрепата на

...
Редактор: e-mail: Снимка: БулфотоИсканията, заради които в България бият, получиха подкрепата на
Коментари Харесай

Отровното трито: Исканията, заради които в България бият, получиха подкрепата на Брюксел

Редактор: 

e-mail: 

Снимка: Булфото

" Исканията, поради които в България бият, получиха поддръжката на Брюксел ". Това написаха от " Отровното трио " след приемането на резолюцията за върховенството на закона в България.

Ето какво гласи известието им:

" Здравейте,

Днес Европейският парламент одобри остра резолюция за положението на правовата страна и главните права в България.  С този акт митингите в страната получиха морална поддръжка и можем умерено да кажем, че политическият пестник е за властта, а жителите на България извоюваха удостоверение за техните претенции.

Всички опити за лобиране от хората на Борисов, което да прикрие истината за страната ни, претърпяха неуспех. Властта в България катастрофира и в страната ни, и в Европейския съюз.

Въпреки натискът на управляващите в София, няколко депутати от ЕНП, сред които Радан Кънев, избраха да запазят съвестта си, в сравнение с да запазят подправена идеологическа взаимност.

Следващата стъпка е непосредствено обвързване на отпусканите евросредства за България с върховенството на закона и равнището на корупцията. Както не един път сме казвали, всеки ден престой на Бойко Методиев Борисов в изпълнителната власт носи директни загуби за България.

Хубав ден за българските жители, неприятен ден за хунтата!

 

Проф. Велислав Минеков

Адв. Николай Хаджигенов

Арман Бабикян "

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР